Skapa en ny åtgärd

Välj din nästa åtgärd för att förverkliga dina mål

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Åtgärder är mindre steg som bidrar till förverkligandet av en eller flera mål, utan att leda till direkta koldioxidbesparingar eller direkt förbättring av territoriets anpassning. Åtgärder är mer specifika än mål och kan tilldelas en ansvarig. Således låter åtgärderna dig gå lite efter lite, få en översikt över allt du behöver göra, engagera alla intressenter i processen och veta vem som är ansvarig för vad (läs mer om skillnaden mellan åtgärder och åtgärder här).

Vilka åtgärder kan du lägga till?

Du kan lägga till dina egna åtgärder eller en standardåtgärd från vår lista. I den här listan hittar du inspirerande åtgärder, med bilder, små beskrivningar och tips och tricks från andra städer och kommuner.

Hur skapar du en åtgärd?

Det finns två tillvägagångssätt för att skapa en åtgärd:

• Under fliken "Åtgärder",

• Inom en specifik åtgärd

Skapa en åtgärd under fliken "Åtgärder"

Du kan lägga till en åtgärd direkt från fliken "Åtgärder". Klicka på "+ Ny åtgärd" och välj "Skapa din egen åtgärd".

Skapa en titel till åtgärden och tilldela en ansvarig. Klicka på "Lägg till".

Skapa en åtgärd utifrån ett mål

Du kan också lägga till en åtgärd från ett specifik mål. Fördelen med denna metod? Åtgärden är direkt relaterad till målet!

Klicka på målet, rulla ner på sidan och klicka på "+ Ny åtgärd". Resten är som ovan! 😎

Grattis till din första åtgärd!

Och nu?

Du kommer att omdirigeras till den detaljerade sidan för åtgärden, där du kan ändra den som du vill.