Offentlig kommunikation
Skapa din offentliga sida i tre steg

Hur redigerar du bilder, språk och innehåll på din offentliga sida?

Annabel Vanhoven avatar
Skrivet av Annabel Vanhoven
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ambitionen med den offentliga sidan för FutureproofedCities är inte bara att informera medborgarna om vad som händer i deras samhälle utan också att uppmuntra dem att vidta åtgärder och att förbättra sin miljö!

I den här artikeln ger vi dig några tips för att få din offentliga sida att se tilltalande ut ✨

Steg 1: Besök din offentliga sida

Via 'Sidöversikt' kan du gå till din offentliga sida. En annan möjlighet är att använda city.futureproofed.com länken.

Steg 2: Ställ in dina allmänna parametrar

Via 'Anpassa din offentliga sida' kan du välja några allmänna parametrar.

Allmänt

• Standardspråket är det språk som din offentliga sida visas som standard. Besökare kan alltid ändra detta språk när de besöker din offentliga sida.

• Du kan också bestämma om utsläppsdiagrammet ska visas eller inte och välja en korrigering för varma / kalla år och dess slutdatum.

• Huvudfotot på din offentliga sida kan också ändras. Det bästa är att välja en bred bild (dimensioner cirka 1920 pixlar breda på 350 - 500 pixlar höga).

• Du ser ditt Google Analytisk-ID

Innehåll

• Du kan lägga till en ansvarsfriskrivning för att förklara vilken metod du använde för att beräkna dina koldioxidutsläpp och vilka utsläpp du har beaktat.

• Det är också möjligt att lägga till en kort introduktionstext per sida för att engagera eller informera användare om din sida.

Hantera översättningar

• Lägg till ett nytt språk (En, Nl, Fr) och översätt din titel, introduktionstexter och ansvarsfriskrivning till detta språk.

Steg 3: Välj innehållet på din offentliga sida

Nu så! Du kan äntligen börja fylla din offentliga sida med dina koldioxidutsläpp, mål och åtgärder. När du väl har förberett innehållet (beskrivning, bilder, länkar, ...) för dina mål eller åtgärder kan du publicera dem med ett klick!

Koldioxidutsläpp: välj slutdatum för ditt utsläppschema via 'Anpassa din offentliga sida' och bestäm om du vill publicera det.

Mål: publicera dina mål med knappen 'offentlig/privat' i den högra kolumnen i måttlistan eller längst upp till vänster i den detaljerade vyn för varje mätning.

Åtgärder: publicera dina åtgärder med knappen 'offentlig/privat' i den högra kolumnen i åtgärdslistan eller längst upp till vänster i den detaljerade vyn för varje åtgärd.

Åtgärdens ordning på den offentliga sidan

För tillfället är det inte möjligt att ändra ordningen på åtgärder och åtgärder på den offentliga sidan. Du kan dock göra åtgärder "klibbiga" så att de alltid visas högst upp i listan.

Obs! Dina filer är alltid för internt bruk. Om du vill göra ett dokument offentligt kan du ladda upp det online och dela dess URL som en länk.

Vill veta mer?