Veelgestelde vragen
Data
Kan ik data voor afgelopen jaren toevoegen?
Annabel Vanhoven avatar
Geschreven door Annabel Vanhoven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt bulkgegevens per jaar uploaden naar de app door te klikken op de ⚙️ rechtsboven in de menubalk, vervolgens op "Gegevensinvoer", en dan op "Klik hier".

Op dit moment kan je alleen verbruiksgegevens per brandstof invoeren; je kan geen directe CO2-uitstoot invoeren.

De gegevens van alle Vlaamse gemeenten, gerangschikt per jaar, vind je hier

Let op: Om er zeker van te zijn dat de gegevens correct worden gelezen, zullen de gelezen gegevens worden weergegeven voordat u ze importeert. Zo kan je dubbel controleren of de juiste gegevens worden geüpload.

Let op: Om het effect van lokale energieopwekking mee te nemen, is het belangrijk om de emissiefactoren voor elektriciteit, verwarming/koeling en biobrandstof per jaar in te voeren.

Heeft u geen gegevens beschikbaar van de afgelopen jaren? Wij kunnen het meest lokale niveau dat beschikbaar is importeren uit onze database Launchpad. LaunchPad streeft ernaar de best beschikbare gegevens voor alle gemeenten in Europa te verstrekken. Dit betekent dat er ongeveer 94.000 verschillende gebieden opgenomen worden.Neem contact met ons op via support@futureproofed.com voor meer informatie.