Onze ondersteuning
Tips & tricks
5 functies in FutureproofedCities die je misschien nog niet kende
5 functies in FutureproofedCities die je misschien nog niet kende

Deze kleine functies maken je het leven nog gemakkelijker.

Noëmie Van den Bon avatar
Geschreven door Noëmie Van den Bon
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Sorteer op kolommen

Onder ‘Acties’ en ‘Maatregelen’ kan je elke kolom snel sorteren door op de titel van de kolom te klikken. Zo kan je bijvoorbeeld meteen zien welke maatregelen het meeste impact hebben, welke acties publiek staan en welke acties op dit moment ‘bezig’ zijn.

• Eén klik sorteert de kolom van hoog naar laag

• Twee klikken sorteert de kolom van laag naar hoog

• Drie klikken heft de sortering op

2. Bekijk de evolutie van je CO2 emissies per inwoner

Via het tandwieltje op het dashboard kan je kiezen om de evolutie absoluut of relatief (per inwoner) te zien. Zo zie je de evolutie van je totale CO₂ emissies, maar ook de evolutie per inwoner!

3. Voeg foto’s en filmpjes toe in je publieke teksten

Eén beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Oké, dat is misschien overdreven, maar foto’s spreken áltijd meer aan dan pure tekst 😀. Heb je een filmpje? Nog beter zelfs! Je kan er zoveel toevoegen als je wil in de beschrijvingen van je acties!

4. Gebruik klikbare mailadressen

Als je een mailadres klikbaar maakt, wordt het nog gemakkelijker om contact op te nemen met de juiste persoon! Hoe werkt dat dan juist?

• Vervang het mailadres, onderwerp en voorbeeldtekst naar keuze om jouw specifieke link te bouwen.

• Selecteer in de tekst het mailadres dat je klikbaar wil maken.

• Druk op de hashtag (#)

• Plak vervolgens je specifieke link (vergeet niet op de vinkje te klikken!)

• Het resultaat? Als je op het mailadres klikt, vormt zich automatisch een standaardmail, met gekozen onderwerp en tekst

Extra voordeel: Zo kan je mails die binnenkomen rond bepaalde acties gemakkelijk structureren in je mailbox! 👍

5. Integreer ons platform in je eigen website

Je kan (delen van) je publieke pagina integreren of ‘embedden’ in je eigen website. Het voordeel? Alle informatie wordt gesynchroniseerd én je bezoeker blijft toch binnen je eigen website (het logo en de header blijven altijd zichtbaar). Geen paniek, je hoeft zelf geen code te schrijven 😉)