Onze ondersteuning
Algemeen
Onze ondersteuning bij opstart

Hoe we je op weg helpen met FutureproofedCities.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gaat jouw gemeente binnenkort van start met FutureproofedCities? Super! We verwelkomen jullie graag in onze community 😊

Voor elke nieuwe stad of gemeente voorzien we een opstartmeeting van 4u zodat jij en je team FutureproofedCities (FPC) kunnen leren kennen. Deze bevat twee delen.

2u technische ondersteuning (voor zij die veel met FPC zullen werken)

Hoe werkt de tool? Hoe vul je je klimaatplan in? We proberen al zoveel mogelijk informatie uit jullie klimaatplan in de tool te zetten.

Praktisch

Hiervoor is het altijd goed als je ons op voorhand de laatste versie van je klimaatplan en andere nuttige documenten (zoals de nulmeting) kan doorsturen. Liefst met details over cijfers, maatregelen, besparingen… Zo kunnen we ons wat voorbereiden en jullie zo goed mogelijk helpen de dag zelf 😉.

Het is ook goed als je op D-day je eigen laptop kan meenemen en een beamer en
Wi-Fi verbinding kan voorzien.

2u interne organisatie rond FPC (voor betrokken diensten en communicatie)

Hoe loopt het klimaatbeleid bij jullie? Wat zijn de uitdagingen? Hoe gaan jullie FPC gebruiken? Wie krijgt er welke toegang? Hoe verloopt de interne en externe communicatie?

Praktisch

Hiervoor is het interessant om personen van andere betrokken diensten (mobiliteit, huisvestiging, patrimonium, communicatie, economie, …) en eventueel de bevoegde schepen mee uit te nodigen.

Een laptop per persoon is hier niet per se nodig, maar een beamer en Wi-Fi verbinding zijn best aanwezig.

Wij kijken er alvast naar uit om met jullie op te starten!

Wil je zelf al aan de slag? Geef ons een seintje op support@futureproofed.com en we geven je al toegang 😉