Community doen leven
Kom in contact met andere gebruikers

Leer hoe je met andere gebruikers in contact kan komen om van hen te leren en je ervaring te delen.

Noëmie Van den Bon avatar
Geschreven door Noëmie Van den Bon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je bent niet de enige die zijn uitstoot probeert te reduceren! In plaats van van nul te beginnen, kan je van andere gebruikers leren en geïnspireerd raken. Of misschien heb je zelf een succesvolle actie die je wil delen?

Je kan in contact komen met andere steden en gemeenten op drie manieren:

1. Stel een vraag of deel een project via de Community pagina,

2. Contacteer andere gebruikers rechtstreeks via de Community pagina,

3. Ontmoet andere gebruikers op de netwerksessies en FutureproofedCities Talks.

1. Stel een vraag via de Community pagina

Je kan alle andere gebruikers vragen stellen via de Community pagina door een nieuwe discussie/onderwerp te starten. Stel je vraag of deel jouw project in de algemene groepen wanneer het voor iedereen interessant is. 🌍 Wanneer je een vraag hebt met een lokale context, kan je de vraag stellen in een regionale groep. 👇
​

2. Contacteer andere gebruikers rechtstreeks via de Community

Om direct contact op te nemen met andere gebruikers van de community, ga je eerst naar de Community pagina. Op de startpagina zie je 'Meet the members', dit brengt je naar de lijst van gebruikers. Om iemand rechtstreeks een bericht te sturen klik je op zijn/haar naam, zodat er een kader verschijnt met contactinformatie. Klik op 'Message' om contact met hen op te nemen.

Daarna vind je het gesprek terug in jouw mailbox op de Community pagina. Een snelkoppeling naar je 'Mailbox' vind je terug naast het tabblad 'Meet the members' op de homepage. 📬

3. Ontmoet andere gebruikers op onze evenementen

In de loop van het jaar zullen we regionale netwerksessies organiseren. Deze laten je toe andere gebruikers te ontmoeten, je vragen en ervaringen te delen en met behulp van FutureproofedCities vooruitgang te boeken met je klimaatplan. 🙌

Eén keer per jaar brengen we de gebruikers van FutureproofedCities samen tijdens onze FutureproofedCities Talks. Hier kan je netwerken met andere gebruikers en ervaringen delen. We luisteren dan ook naar jullie suggesties, stellen verdere ontwikkelingen voor en vragen experts om uitleg. 💪

Nog een andere vraag hierover?

Geef ons een seintje op support@futureproofed.com 😉