Beheer je account

Leer hoe je je paswoord, naam en taal kan aanpassen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor een fijne gebruikservaring kan je een aantal zaken persoonlijk instellen. Als je op het grijze vierkant met de eerste letter van je naam klikt, kan je het volgende aanpassen:

• Mijn profiel

• Paswoord aanpassen

• Uitloggen

Mijn profiel: Naam & taal

Onder “Mijn profiel” kun je je naam en de taal van je account aanpassen. Futureproofed is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Frans.

Paswoord aanpassen

Onder “Paswoord aanpassen” kun je je paswoord veranderen.

Als je je paswoord vergeten ben kan je het opnieuw instellen via een link op de loginpagina.

Uitloggen

Klik op uitloggen om uit te loggen als dat nodig is. De volgende keer kan je inloggen via de loginpagina of onze website.

Meer info?