Eerste login

Je eerste stappen binnen Futureproofed zijn cruciaal… Don’t miss your chance 😉

Noëmie Van den Bon avatar
Geschreven door Noëmie Van den Bon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijdens (of net voor) de opstartvergadering van Futureproofed in jouw stad of gemeente, wordt je via mail uitgenodigd. Daarna volgen er 3 eerste korte stappen voor je in Futureproofed belandt:

1. Open je mail ‘Welkom bij Futureproofed!’ (die kan soms in de ongewenste mail terechtkomen).

2. In die mail staat er een link. Klik erop om in te loggen.

3. Kies je nieuwe paswoord.

Je bent er geraakt… Welkom bij Futureproofed!

Profiel aanpassen

Voordat je met de app begint te werken, zijn er nog 5 kleine stappen.

1. Ga naar rechtsboven op je scherm. Daar vind je een grijs vierkant. Klik erop.

2. Kies “My profile”.

3. Vul je naam in.

4. Kies jouw taal.

5. Sla het op door op “Save” te drukken.

Ah, ’t is zo veel beter om je naam te kennen 😊

Als je later terug op het grijze vierkant klikt (dat nu ingevuld is met de eerste letter van jouw naam), dan zie je het menu in jouw gekozen taal.

Je kan hier altijd je paswoord aanpassen. Je vindt onze API onder “API docs”, meer inspiratie op onze “Blog”, meer hulp onder “Help”, en door op “Uitloggen” te drukken ben je uitgelogd.

Volgende logins

Volgende keer inloggen? Ga naar https://app.futureproofed.com/login of leer het in dit artikel